advertisement

Happy New Year 2014 In Albanian

By | December 15, 2013

Here is a Collection of Happy New Year 2014 Sms, Text Messages, Quotes, Wishes, Poetry, Poems And Greetings In Albanian.


Dua të uroj të gjitha një Gëzuar Krishtlindjet dhe një Gëzuar Vitin e Ri .
Për të familjes , dhe miqtë , të gëzojnë një kohë e lumtur me familjen tuaj , tubime familjare janë gjithmonë kaq e veçantë .
Bëni Kujdes Nëse Udhëtim , Bleni Ka sigurt dhe të shëndoshë .
Dhe Gjithashtu Mos harroni Are Shpëtimtari Lindur Mbi Kjo Dita Speciale , Dhe Faleminderit Atë .
Gëzuar Krishtlindjet për të gjithë , dhe dashuri për të gjithë .


Në faqet e Roses
Me Ink Of Hënë Lehta
Me Hand Of Love
Një Pen i Lutjeve Ka Shkruar
Vetëm 3 Fjalët Për ty
” Gëzuar Vitin e Ri 2014″


Plotësoni jetën tuaj me Lumturia & Bright Cheer ,
Të sjellë tek ju gëzim dhe prosperitet për të gjithë vitin ,
Dhe kjo është e mia Vitit të Ri Dëshira për ju zotëri
Uroj ju një shumë të HAPPY NEW YEAR


Një Vit ? S New Prayer

Zoti Bëni Viti tuaj e lumtur !
Jo Duke mbrojtur ju nga të gjitha dhimbjet dhe dhimbje ,
Por By Forcimi Ju ta asimilonit , pasi ajo vjen ;
Jo Nga Making rrugën tuaj lehtë ,
Por duke ju guximshëm për të udhëtuar çdo rrugë ;
Jo Me Vështirësi Duke Këndvështrime të ndryshme ,
Por, Duke marrë Frika nga zemra jote ;
Jo Duke Dhënia Ju Sunshine pathyer ,
Por By Mbajtja Face Bright juaj , Edhe në hije ;


Viti i Ri është një kohë për festë
e dashurisë , të jetës , të miqësisë .
Prandaj, ështëkoha për të falë Zotit
për miqtë e mrekullueshme ,
dhe për të sjellë në jetën e tyre
sa më shumë magji që ata sjellin me tonat .
Kanë një të lumtur dhe një pushim të paharrueshëm !


Merre dhuratën time të thjeshtë të DASHURISË
Përfundoi me sinqeritet
Lidhur me CARE &
Përcaktua me bekime
Për të mbajtur të ju HAPPY & SAFE gjithë jetëne gjatë .
Gezuar Vitin e Ri .. !


Keep buzëqeshje ,
lënë lot ,
Mendoni e gëzim ,
harroni frikën ,
Hold qesh ,
lënë dhimbje ,
Të jetë i gëzuar ,
sepse vitin e saj të ri !
Gezuar Vitin e Ri


2014 në derë ?
kujtoj
Jeta është e shkurtër , thyejnë rregullat ,
Më fal shpejt ,
dashuri të vërtetë ,
qesh ,
dhe
kurrë nuk të vjen keq çdo gjë që ju bëri të buzëqeshje .


Urimet e mia për ju,
Fillimi Great Për Janar ,
Dashuria Për shkurt,
Paqe Për muajin mars ,
Nuk shqetësohet për prill
Fun Për maj ,
Joy Për qershori deri në nëntor,
Lumturia Për dhjetor,
Have A Lucky Dhe Wonderful Vitin e Ri 2014.


Fresh Air …
Idea Fresh …
Talent i freskët …
Energjisë Fresh …
Unë uroj që të ketë një ….
Sweetest diel,
Mrekullueshme e hënë,
E martë shijshme,
Wonderful mërkurë,
E enjte mirënjohës ,
Friendly premte,
E shtunë suksesshëm .
Të ketë një vit i madh . Gëzuar Vitin e Ri

advertisement